Volg ons!

Image Alt
custom font

Molens

Open Monumentendag

De kasteelsite van Ter Lenen is een verborgen parel in de Getevallei. De site gaat terug tot de 13e eeuw. De huidige, indrukwekkende 19de eeuwse gebouwen raakten de voorbije decennia in verval. Stilaan herrijzen het landhuis, de grote schuren, stallen, brouwerij en stokerij terug “uit hun as”. Tijdens de rondleidingen tonen we je graag de restauratiewerken en wijden we je in in de rijke geschiedenis van Ter Lenen. Omwille van haar prachtige ligging is Ter Lenen ook de perfecte uitvalsbasis voor een begeleide natuur- en erfgoedwandeling. Je kan ook een terrasje komen doen met uitzicht op de Engelse tuin.

Rondleidingen

gegidste rondleiding op de site (ca. 45 minuten) om 13u0015u30 en 16u30.

gegidste natuur- en erfgoedwandeling in de omgeving (5km) start om 14u00.

.

Registreer

Geen permissie om te registreren